Håndværkerhotel til DNV-Gødstrup

Opførelsen af det ambitiøse DNV-Gødstrup hospital tilfører arbejdspladser til Herning. Man forventer at de deltagende entreprenører vil tilføre arbejdskraft udefra. Undersøgelser og erfaringer fra større anlægsprojekter i Danmark viser en række konsekvenserne ved pendling og decentral indkvartering.

Herning Kommune udtrykker ønske om en ansvarlig håndtering af indkvarteringsbehovet, som ikke anses mulig at møde med eksisterende hotelkapacitet i Herning omegn.

Derfor vil Site Facility tilbyde at opføre et midlertidigt håndværkerhotel i umiddelbar nærhed af byggepladsen ved DNV-Gødstrup. Så medarbejderne slipper for at pendle og kan bruge deres fritid på at slappe af og forny kræfterne, mens entreprenørerne kan spare penge ved at gøre transporttid til arbejdstid.

Site Facility A/S leverer unikke midlertidige indkvarteringsløsninger samt rådgivning indenfor analyse og planlægning. Forretningsgrundlaget er baseret på knowhow inden for turnkey-løsninger omfattende design, planlægning, operationel opbygning og afvikling samt komplet facility- management til midlertidige sitehotels.

Et sitehotel er en ansvarlig og økonomisk attraktiv løsning på en central indkvartering af anlægsarbejderne ved DNV-Gødstrup.

(29.11.2012)